0

Zinken regentonvuller

Zinken automatische regentonvuller
Zinken regentonvuller zorgt ervoor dat de regenton automatisch gevuld wordt. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater weer via de regenpijp afgevoerd. De zinken regentonvuller is te monteren zonder hulpstukken. De zinken regenpijp schuift aan de bovenzijde ongeveer 6-8cm in de zinken regentonvuller en de zinken regentonvuller schuift aan de onderzijde ongeveer 6-8 cm in de zinken regenpijp. Dat kan omdat deze conisch gezet is. De vulbuis heeft een diameter van 40mm met een diameter 50mm rubberen manchet. Voor een gatzaag dient een 50mm diameter gehanteerd te worden.
U zaagt de zinken HWA buis doormidden op de plek waar de regentonvuller moet komen en deze wordt ertussen geplaatst. Daarna wordt de ton erbij geplaatst en een tapgat in de ton gemaakt. Als laatst wordt de regenton verbonden met de regentonvuller. (niet geschikt om te plaatsen in kunsstof).

Automatische regentonvuller in actie; zie hieronder een plaatje waarbij wij het in-uitstroom pijpje hebben verwijderd. Bij een regenbui hebben wij de waterstroom gefotografeerd. Zie de hoeveelheid water die opgevangen wordt. Uw regenton is zo gevuld :)

Let op!
*Het model is volledig conisch gezet uit 1 geheel, dus de buis erboven en de buis eronder onder past naadloos. Dus u heeft geen verbindingsmof nodig.

*Er zit een klein gaatje in de vulring. Dit is bewust gemaakt, zodat er in de winter geen water gaat bevriezen in de vulring.

*Lengte pijp naar regenton: 26 cm
Lees meerLees minder

Afmeting regenpijp:
Afmeting regenpijp


Levertijd: 2-3 werkdagen

Aantal:
Bestellen ➜
€ 31,65

excl. BTW

€ 38,30

incl. BTW


Alle afbeeldingen:
Zinken automatische regentonvullerAutomatische regentonvuller in actie

Een greep uit onze recensies

Klantgerichtheid is hier nog steeds een begrip! Jammer dat online koffie schenken nog niet bestaat anders hadden ze dit vast aangeboden ;-) Als particulier kun je voor je zinkwerk niet beter worden geholpen dan door dit bedrijf. Ze zijn vakkundig, geven goed advies, denken met je mee in de prijs en zijn vriendelijk. Daarbij komt ook nog een nette en snelle levering. Tot twee keer toe mooie zinken deklijsten besteld voor op onze schutting en buitenmuur. Er was bij één bestelling een foutje in de afmetingen gemaakt.. Dit hebben ze uitstekend opgelost zonder enige discussie. Verder werd ik netjes gebeld om mijn vragen door te spreken om zo de beste oplossing te kunnen bepalen.
22 februari 2024
Marc
-
20 februari 2024
E Vos
Vakkundig, snel, aardig, wat wil een mens nog meer, behalve zink en koper…
19 februari 2024
Richard
-
17 februari 2024
E Vos
Prima
14 februari 2024
HJA Wouters
Snelle levering en netjes verpakt.
14 februari 2024
S.B. De Vries

Laatste nieuws

1 februari 2024
Afdekkappen voor houtopslag
Mooie zinken afdekkappen voor een houtopslag
1 februari 2024
Zinken raamdorpel
Een mooi voorbeeld van een zinken raamdorpel
13 juli 2023
Kapschuur
Kapschuur met goot en zwarte gootbeugels

Ons team

Ernst-Jan
Bedrijfsleider en spin in het web van Zinkenkoper.nl
Wester
Een ervaren metaalbewerker, die alles kan maken. U bedenkt het, hij maakt het!
Janine
De multitasker op kantoor. Aandacht maakt alles mooier is haar motto!
Roeland
Technische alleskunner, zorgt voor een gestroomlijnde website!
Neem contact op
Stuur ons een bericht
Open van 7.30 tot 17.00 uur
Kom langs op maandag t/m vrijdag
  • Volg ons op
  • Maak een virtuele rondleiding