HWA beugels met inslagpin verzinkt

Zinken hwa beugel inslagpin
HWA beugels met inslagpin verzinkt voor de ronde zinken regenpijp. De 100 mm lange inslagpin wordt gedeeltelijk in de muur geslagen in een voorgeboord gat van 10 mm met plug. De zinken regenpijp wordt vervolgens in de HWA beugels vastgeklemd.

Houdt minimaal 30 mm afstand tussen de achterkant buis en de gevel. Maximale afstand tussen de HWA beugels onderling is 2 meter. Verder dient u rekening te houden met zijwaartse beweging van de goot door de eerste HWA beugel op ongeveer 1 meter onder de goot te plaatsen.

Tip: Plaats een overschuifwrong (apart bijbestellen) tussen de HWA beugel en de regenpijp. U verplaatst hierdoor het accent van de HWA beugels naar de zinken overschuifwrong. Uw zinken regenpijp krijgt een robuuste authentieke uitstraling.
Lees meerLees minder

Afmeting regenpijp:
Afmeting regenpijp
Onze rekentool geeft u direct advies over de afmeting / diameter van uw regenpijp en het aantal regenijpen wat u nodig heeft. Ga naar onze rekentool!

Type HWA-beugel:
Type HWA-beugel
De decoratieve zinken dubbele wrong geeft het waterafvoersysteem een authentieke uitstraling. De dubbele wrong wordt over de ronde afvoerpijp geschoven en vastgeklemd met de bevestigingsbeugel. Een echte blikvanger aan uw woning!


Levertijd: 2-3 werkdagen

Aantal:
Bestellen ➜
€ 2,55

excl. BTW

€ 3,09

incl. BTW

ZINKenKOPER.be
Schoolstraat 92
3864 MK Nijkerkerveen

Zinkenkoper.be is onderdeel van Dasco Zetterij. Wij leveren professioneel zink uit eigen zetterij aan de doe-het-zelver.
Klantenservice
Telefonisch: +31 342 - 551010
E-mail: info@zinkenkoper.be

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 14.00 uur

KvK: 32096562
BTW nr: NL8120.50.125.B01
© 2020 zinkenkoper.be - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden
Wij zijn open en leveren zoveel mogelijk volgens onze normale levertijden.
Leveringen van kleine pakketten via PostNL kunnen vertraagd zijn.